RELIGIE IN DE ZORG

Een geaccrediteerde bijscholing voor verpleegkundigen en verzorgenden.

Het bezoeken van De Staat Van God is voor verpleegkundigen en verzorgenden accreditatiepunten waard. Met De Staat Van God kun je dus werken aan je professionele ontwikkeling. Dat is nog eens het nuttige met het aangename verenigen.


Interreligieuze sensitiviteit in de zorg
Uit onderzoek blijkt dat ouderen veel steun putten uit religie. Zorgprofessionals zijn daar echter niet altijd op bedacht. Het is onmogelijk om alle wereldreligies en de betekenissen hiervan jezelf aan te leren. Sterker nog, het is ook niet nodig. Een goed begin is het leren stellen van vragen aan jezelf en aan anderen over religie. Met De Staat Van God willen we deze staat van nieuwsgierigheid in jou aanwakkeren.

Verpleegkundigen en Verzorgenden
V&VN is de beroepsvereniging voor verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten in Nederland. De missie van V&VN is zorgprofessionals in staat stellen hun beroep op het hoogste kwaliteitsniveau en met trots, passie en professioneel uit te oefenen.

Geaccrediteerde bijscholing
V&VN heeft De Staat Van God erkend als geaccrediteerde bijscholing voor verpleegkundigen en verzorgenden. Het bezoeken van De Staat Van God is dus officiële accreditatiepunten waard.